Wat klanten zeggen

Wij kunnen jou vertellen dat we goed zijn in ons werk en dat we écht aandacht aan jouw hond geven tijdens zo’n ingrijpende gebeurtenis, maar we laten het liever onze klanten vertellen.

(5 van 5 sterren, 62 reviews)
(5 van 5 sterren, 61 reviews)

Wat een fijn en betrokken team!
Liefdevolle zorg voor zowel hond als het baasje. Zo ontzettend fijn om er bij te zijn toen ze onder narcose werd gebracht en weer wakker werd met ons erbij! Hier wordt echt de tijd genomen voor zowel eigenaar als hond en de laparoscopische sterilisatie is echt een aanrader bij dit team, want onze hond Joy was vrijwel dezelfde dag weer de oude en geen napijn oid gehad. De dag erna op Pasen zelfs gebeld door Bregje de dierenarts om na te vragen hoe het met Joy ging.
In een woord geweldig!

Angelique, baasje van Joy

Bedankt voor de goede zorgen voor Jara! Jullie zijn een superteam. Deskundig en zorgzaam voor dier en eigenaar.
Jose, baasje van Jara

Ik vond het heel erg fijn om bij Pip te mogen zijn toen hij onder narcose ging en ook na de operatie, bij het wakker worden.

De zorg rondom de operatie vond ik erg persoonlijk en heb ik als erg prettig ervaren.

Marjolein, baasje van Pip

Mila onderging een laparoscopische sterilisatie en ik mocht bij haar blijven tijdens de narcoseprik en ook weer toen ze bijkwam. Daarvoor is een speciale ruimte ingericht waar ik met een lekker kopje koffie op een warme ondergrond rustig bij Mila kon zitten om haar op te vangen tijdens het bijkomen. Ik heb dit als heel prettig ervaren. En mijn complimenten voor de persoonlijke en vriendelijke behandeling van zowel mijn hond als mijzelf. Echt een aanrader!
Astrid, baasje van Mila

Een hele fijne praktijk, nemen écht de tijd voor je huisdier en dan ook voor jou 😉 Ik weet dat het “duurder” is als bij zo’n dierenwinkel keten, maar voor mij en mijn dieren staat persoonlijke aandacht boven geld.
Scarlett, baasje van Shelly

Super fijn. Gezellig en heerlijk rustig. Lea vindt nieuwe mensen vaak heel spannend maar ontspande heel snel door de rust en tijd die er genomen wordt. Wat ook super is dat je er bij het in slaap vallen en wakker worden bij mag zijn. Je hond heeft een eigen plekje met vloerverwarming en jij kan bij je hond gaan zitten als deze wakker wordt wat ervoor zorgt dat de hond minder stress ervaart en rustig aan wakker wordt.

Top nazorg, volgende dag bellen ze om te vragen hoe het gaat.
Helemaal tevreden niets anders dan lof.

Jolanda, baasje van Lea

Bij Dierenarts aan de Amstel neemt men echt de tijd voor je. Er is veel aandacht voor dier èn baasje; ook emoties mogen er zijn. Ingrepen worden van tevoren rustig en duidelijk uitgelegd en deskundig uitgevoerd.
Lotte, baasje van Poes

Bregje en haar team zijn geweldig!
Bij mijn eigen dierenarts kon ik niet terecht voor een laparoscopische sterilisatie van mijn labrador Pippa. Via een kennis ben ik in Ouderkerk terecht gekomen en na een telefoontje mocht ik de volgende dag komen voor een gratis kennismaking! Dierenarts Bregje en assistente Jacqueline hebben geduldig de je procedure uitgelegd en tot mijn grote verbazing kon ik bij de narcose blijven! Iets wat bij mijn eigen dierenarts nooit kon. Ook boden ze aan om te blijven wachten zodat ik ook bij haar kon zijn als ze wakker werd. De operatie werd een maand later gepland en ik kreeg een week van tevoren een voorzorgbrief met de laatste informatie.
Omdat Pippa en ik het beide heel spannend vonden mochten we als eerste van de dag komen. Bregje heeft heel lief een infuus gezet in haar voorpoot en toen viel Pippa zo in mijn armen in slaap. Assistente Jetske nam haar over en na 3 kwartier was de hele operatie al voorbij! Het was zo ontzettend fijn dat ze weer in mijn armen wakker werd!
De dag na de operatie was ze weer helemaal de oude, ongelooflijk! Ik werd ook nog even gebeld door het team om te vragen hoe het met haar was, lief he! Ook zat bij de prijs ingegrepen (die ik echt niet hoog vond) een nacontrole na 10 dagen en een gewichtscontrole na 3 maanden. Ik kan iedereen een laparoscopische sterilisatie voor haar teef aanraden en ZEKER bij Dierenarts aan de Amstel. Wat een ontzettend betrokken team!

Anita, baasje van Pippa

Onze beide honden werden uitstekend verzorgd bij de Dierenarts Aan de Amstel. We mochten erbij zijn toen ze onder narcose gebracht werden en toen ze wakker werden. Van de “uitslaapkamer” kan je als dierenliefhebber alleen maar dromen – de hondjes lagen op een schone zachte deken, hun naam stond op de muur, ze lagen onder schone handdoeken, en voor de baas koffie en kussens om op de grond erbij te gaan zitten. We kregen een papier mee met uitleg over wat er precies was gebeurd, welke nazorg nodig was, en volgende week gaan we terug voor een (gratis) check. Ook de assistente was superaardig en duidelijk erg ervaren. Dierenarts aan de Amstel liet niets te wensen over. Top!
Marloes, baasje van Sibbel en Sugar

Onze angstige Mara is vandaag gesteriliseerd. Ze is ontzettend goed en lief geholpen door de dames. Zo fijn om erbij te mogen blijven tot ze sliep en er ook weer bij mogen zijn wanneer ze wakker aan het worden was.
Al laat ik al mijn schatjes met gerust hart bij ze achter. 😍

Dank je wel voor de goede zorgen!

Isabel, baasje van Mara

Fijne en persoonlijke service (ideaal dat het op zaterdag kan), duidelijke uitleg voor en na ingreep, zeer attent gebeld na 2 dagen hoe het met onze poes gaat na sterilisatie en na een week de wondcontrole als geruststellend ervaren.
Esther, baasje van Mickey

Maandag 15 januari is mijn ‘meisje’ Nicky bij jullie geweest voor de laparoscopische sterilisatie. Om te beginnen al zo fijn dat ik bij Nicky mocht blijven tot ze onder narcose was én dat ik al weer bij haar mocht voor dat ze ‘wakker’ werd. De operatie zelf: piepkleine wondjes die heel erg snel genazen (’s dinsdags liep Nick al weer vrolijk naast de fiets mee), geen napijn, geen last van de narcose.
Ik wil jullie heel hartelijk bedanken voor jullie professionaliteit, warme aandacht en lieve zorgen voor Nicky én voor mij. Ik beveel jullie praktijk van harte aan aan mijn klanten.
Lieve groet van Nicky en mijzelf.

Eva, baasje van Nicky

Pin It on Pinterest