Laparoscopie: de beste vorm van sterilisatie

Interesse?

Wil je je aanmelden? Stuur dan een mailtje met wat informatie en een foto van jou en je hond naar info@dierenartsaandeamstel.nl.

We kijken uit naar jouw reactie!

Wil je eerst nog meer informatie van ons of heb je vragen? Bel ons dan even op 020 – 496 31 31. We staan je graag te woord!

GEZOCHT: Filmmodel!

Voor een promofilmpje zijn we op zoek naar een mooie, vrolijke hond en dito eigenaar die het leuk vinden om mee te werken aan ons promofilmpje in ruil voor € 100 korting op de laparoscopische sterilisatie.

Wat willen we doen?

We willen een promotiefilmpje maken van de laparoscopische sterilisatie van jouw hond, waarin van begin tot eind getoond wordt hoe zo’n ingreep bij ons verloopt. Van jullie binnenkomst tot aan het vertrek nadat je hond weer helemaal wakker is geworden.

We zullen van tevoren even met jullie gaan zitten om te bespreken wat er precies zal gaan gebeuren en waar we filmbeelden van willen maken. Er zal een cameravrouw aanwezig zijn om beelden te schieten en verder ontmoet je de dierenarts en de assistente. Er staat dus geen hele filmploeg op je te wachten! We zullen wat meer tijd uittrekken voor jullie aanwezigheid dan normaal, zodat we de tijd hebben jou alles uit te leggen en extra tijd hebben om jou en je hond te filmen bij de voorbereiding van de operatie en bij de nazorg. Je kunt ervan op aan dat de operatie zelf net zo vlot zal verlopen als gebruikelijk. Je hond zal dus met exact dezelfde zorg en expertise geopereerd worden en zal geen hinder ondervinden van het feit dat zij een filmmodel is!

Wat zoeken wij?

Wij zoeken een vrolijke hond van minimaal een kilootje of 15 die niet bang is bij de dierenarts, anders is er voor haar geen lol aan. Jij en zij hebben de tijd om op een dinsdag of donderdag in maart of april te komen voor de operatie en vinden het niet erg om de hele ochtend bij ons door te brengen. Begin van de middag zal je hond wakker genoeg zijn om weer lekker naar huis te mogen. Je geeft ons toestemming om de gemaakte beelden te gebruiken op onze websites, sociale media en andere online kanalen. Eventueel gemaakte foto’s tijdens het proces moet ook door ons gebruikt worden voor online uitingen evenals drukwerk (folders etc.).

Wat bieden wij?

In ruil voor jouw medewerking krijg je van ons € 100 korting op de operatie!
Daarnaast bieden wij jou en je hond dezelfde zorg, aandacht en expertise die elke klant van ons mag verwachten. De operatie zelf verloopt net zo vlot als normaal en zal dus niet vertraagd of gehinderd worden door de cameravrouw. Je mag bij je hond blijven als ze in slaap valt en je kunt weer bij haar zijn zodra de operatie afgelopen is.

Interesse?

Wil je je aanmelden? Stuur dan een mailtje met wat informatie en een foto van jou en je hond naar info@dierenartsaandeamstel.nl.

We kijken uit naar jouw reactie!

Wil je eerst nog meer informatie van ons of heb je vragen? Bel ons dan even op 020 – 496 31 31. We staan je graag te woord!

Pin It on Pinterest