Ons team

Bij Dierenarts aan de Amstel werkt een klein en hecht team van 2 dierenartsen en 3 paraveterinairen (dierenartsassistenten). We hechten veel waarde aan plezier beleven in ons werk, een goede werk-privébalans behouden en lol hebben met elkaar. Daardoor gaat iedereen elke dag met plezier naar haar werk. Dat is niet alleen fijn voor ons; dat merk jij ook direct als je bij ons binnenloopt!

Nikky Kok

Nikky is sinds 2023 samen met Jasper de trotse eigenaar van Dierenarts aan de Amstel. Ze is in 2017 afgestudeerd aan de Faculteit Diergeneeskunde in Utrecht. In de eerste jaren van haar carrière heeft zij bij verschillende praktijken gewerkt en zo een brede ervaring in het diergeneeskundig vakgebied opgedaan. Chirurgie (met name de laparoscopische sterilisatie) en tandheelkunde hebben haar bijzondere interesse.

Nikky: “Werken met dieren en andere dierliefhebbers is het mooiste wat er is. We voelen ons met het hele team echt betrokken en dat werkt door in de relaties die we opbouwen met elkaar, onze klanten en hun dieren.”

Nikky werkt niet op vaste dagen maar is gemiddeld 4 dagen per week op de praktijk.

Jasper Klaassen

Jasper werkt sinds 2023 bij Dierenarts aan de Amstel maar is al sinds begin 2019 dierenarts. Jasper houdt van radiologie (röntgen, echografie) en is goed in tandheelkunde. De basale chirurgie vindt hij ook erg leuk om te doen.

Jasper: “Al sinds ik 7 jaar oud was riep ik tegen mijn opa en oma (met babygeitje in de hand): ‘”Ik wordt later dierendokter”. Daarna ben ik nooit meer ‘verder ontwikkeld’ en ben ik ook echt dierenarts geworden. Het is een passie, dat is zeker. Werken met dieren maar juist ook het begeleiden van baasjes in moeilijke en minder moeilijke tijden is iets wat veel voldoening geeft”. 

Jasper werkt niet op vaste dagen. Gemiddeld zal hij 1 dag per week op de praktijk aanwezig zijn.

Jetske Verhulsdonck

Jetske is voor onze klanten, door haar jarenlange verbondenheid aan de praktijk, een bekend en ook geliefd gezicht. Zij begon haar carrière als paraveterinair al in 1997 en heeft dus inmiddels haar sporen verdiend in de diergeneeskundige wereld. Jetske is niet alleen paraveterinair, maar zorgt er als praktijkmanager ook voor dat alles achter de schermen op rolletjes loopt.

Jetske: “Ik ben één van die geluksvogels die van haar passie haar beroep heeft kunnen maken. Het allerleukste aan mijn werk is de combinatie van het contact met mens en dier. Bij ons is er altijd tijd om zowel mens als dier in de watten te leggen, iets wat ik vreselijk graag doe. Als iedereen met een tevreden gevoel de deur uitgaat, is mijn dag geslaagd! Na al die jaren ga ik nog altijd met veel plezier naar mijn werk, ik kan me niet voorstellen ooit iets anders te doen.”

Op dinsdag en woensdag word je te woord gestaan door Jetske Verhulsdonck.

Jetske Verhulsdonck debestesterilisatie.nl
Paraveterinair Maike van der Jagt

Maike van der Jagt

Maike werkt sinds september 2019 bij ons maar is al sinds 2005 gediplomeerd paraveterinair. Naast een bak aan ervaring, beschikt Maike over heel veel enthousiasme: voor haar vak, voor haar collega’s en voor de klanten en patiënten. Ze heeft bijzondere interesse in tandheelkunde en katten en is altijd vrolijk en geïnteresseerd. Met haar hoef je je geen moment te vervelen!

“Om maar meteen met de deur in huis te vallen: ik heb toch wel het leukste beroep wat er bestaat! Als klein meisje wilde ik al ‘iets met dieren doen’ en inmiddels doe ik dat al sinds 2005 met veel plezier. Ik hou van dieren in alle soorten en maten, maar heb een speciaal plekje in mijn hart voor de kat. Vooral hun specifieke verzorging en complexe gedrag vind ik ontzettend interessant. Bij Dierenarts aan de Amstel staan tijd en aandacht voor klant en dier voorop en dat maakt het werken hier tot een feestje!”

Maike werkt op maandag, donderdag en vrijdagochtend.

Melissa de Rijk

Melissa is in november 2021 bij ons begonnen als stagiair tijdens haar opleiding tot paraveterinair. Inmiddels is haar opleiding afgerond en zijn we blij dat we haar aan ons team hebben kunnen toevoegen. Melissa is een snelle leerling en gezellige collega, die zich in korte tijd onmisbaar heeft gemaakt bij ons.

Melissa: “Als klein meisje riep ik al dat ik iets met dieren wilde doen als ik groot was. Na de middelbare school heb ik verschillende opleidingen geprobeerd, mara werken met dieren bleef toch knagen. Ik ben daarom heel blij dat ik toch uiteindelijk de stap heb gezet om paraveterinair te worden! Ik ben gek op alle dieren, maar honden hebben bij mij een streepje voor. Ik vind hondengedrag heel interessant. Ik heb veel plezier in het werken bij Dierenarts aan de Amstel en leer elke dag weer wat nieuws.”

Melissa werkt op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.

Pin It on Pinterest