Over ons

Alle operaties worden uitgevoerd door de vaste dierenarts Bregje Muijlaert. Zij wordt geassisteerd door een van de drie paraveterinairen (assistentes). Doordat we in zo’n klein, hecht team werken, is de sfeer altijd persoonlijk en ontspannen.

Bregje Muijlaert

Bregje Muijlaert is sinds 2011 de trotse eigenaar van Dierenarts Aan de Amstel. Ze is in 2006 afgestudeerd aan de Faculteit Diergeneeskunde in Utrecht. Ze heeft in de eerste 5 jaar van haar carrière vele dierenartspraktijken in heel Nederland van binnen gezien als waarnemend dierenarts. Chirurgie, en met name laparoscopische sterilisatie, heeft haar bijzondere interesse.

Bregje:  
 

“Werken met dieren is werken met emotie; het omvat zoveel meer dan alleen het beter maken van een huisdier of het laten slagen van een operatie. Ik vind het heel belangrijk dat iedereen zich gezien en gehoord voelt bij ons. Dat betekent dat het niet alleen belangrijk is dat onze vaktechnische kennis op orde is. De eigenaar voorbereiden op de ingreep, het op zijn gemak stellen van een gespannen dier, baasje en dier snel herenigen na een operatie: dat zijn de dingen die voor mens en dier verschil kunnen maken. We voelen ons met het hele team echt betrokken, en dat werkt door in de relaties die we opbouwen met onze klanten en hun dieren.”

Dierenarts Bregje Muijlaert
Maike van der Jagt

Maike van der Jagt

Maike werkt sinds september 2019 bij ons maar is al sinds 2005 gediplomeerd paraveterinair. Naast een bak aan ervaring, beschikt Maike over heel veel enthousiasme: voor haar vak, voor haar collega’s en voor de klanten en patiënten. Ze heeft bijzondere interesse in tandheelkunde en katten en is altijd vrolijk en geïnteresseerd. Met haar hoef je je geen moment te vervelen!

“Om maar meteen met de deur in huis te vallen: ik heb toch wel het leukste beroep wat er bestaat! Als klein meisje wilde ik al ‘iets met dieren doen’ en inmiddels doe ik dat al sinds 2005 met veel plezier. Ik hou van dieren in alle soorten en maten, maar heb een speciaal plekje in mijn hart voor de kat. Vooral hun specifieke verzorging en complexe gedrag vind ik ontzettend interessant. Bij Dierenarts Aan de Amstel staan tijd en aandacht voor klant en dier voorop en dat maakt het werken hier tot een feestje!”

Maike werkt op maandag en donderdag.

Jetske Verhulsdonck

Jetske is, ook voor mensen die haar voor het eerst ontmoeten, een geruststellende en warme persoonlijkheid met veel kennis van zaken. Zij begon haar carrière als paraveterinair al in 1997 en heeft dus inmiddels haar sporen verdiend in de diergeneeskundige wereld.

Jetske:

“Ik ben één van die geluksvogels die van haar passie haar beroep heeft kunnen maken. Het allerleukste aan mijn werk is de combinatie van het contact met mens en dier. Bij ons is er altijd tijd om zowel mens als dier in de watten te leggen, iets wat ik vreselijk graag doe. Als iedereen met een tevreden gevoel de deur uitgaat, is mijn dag geslaagd! Na al die jaren ga ik nog altijd met veel plezier naar mijn werk, ik kan me niet voorstellen ooit iets anders te doen.”

Jetske werkt op dinsdag en woensdag.

Jetske Verhulsdonck debestesterilisatie.nl
Jetske Verhulsdonck debestesterilisatie.nl

Melissa de Rijk

Melissa is in november 2021 bij ons begonnen als stagiair tijdens haar opleiding tot paraveterinair. Inmiddels is haar opleiding afgerond en zijn we blij dat we haar aan ons team hebben kunnen toevoegen. Melissa is een snelle leerling en gezellige collega, die zich in korte tijd onmisbaar heeft gemaakt bij ons.

Melissa:

“Als klein meisje riep ik al dat ik iets met dieren wilde doen als ik groot was. Na de middelbare school heb ik verschillende opleidingen geprobeerd, maar werken met dieren bleef toch knagen. Ik ben daarom heel blij dat ik toch uiteindelijk de stap heb gezet om paraveterinair te worden! Ik ben gek op alle dieren, maar honden hebben bij mij een streepje voor. Ik vind hondengedrag heel interessant. Ik heb veel plezier in het werken bij Dierenarts aan de Amstel en leer elke dag weer wat nieuws.”

Melissa zorgt voor jouw dier op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.

Pin It on Pinterest