Over ons

Alle operaties worden uitgevoerd door de vaste dierenarts Bregje Muijlaert. Zij wordt geassisteerd door een van de drie paraveterinairen (assistentes). Doordat we in zo’n klein, hecht team werken, is de sfeer altijd persoonlijk en ontspannen.

Bregje Muijlaert

Bregje Muijlaert is sinds 2011 de trotse eigenaar van Dierenarts Aan de Amstel. Ze is in 2006 afgestudeerd aan de Faculteit Diergeneeskunde in Utrecht. Ze heeft in de eerste 5 jaar van haar carrière vele dierenartspraktijken in heel Nederland van binnen gezien als waarnemend dierenarts. Chirurgie, en met name laparoscopische sterilisatie, heeft haar bijzondere interesse.

Bregje:  
 

“Werken met dieren is werken met emotie; het omvat zoveel meer dan alleen het beter maken van een huisdier of het laten slagen van een operatie. Ik vind het heel belangrijk dat iedereen zich gezien en gehoord voelt bij ons. Dat betekent dat het niet alleen belangrijk is dat onze vaktechnische kennis op orde is. De eigenaar voorbereiden op de ingreep, het op zijn gemak stellen van een gespannen dier, baasje en dier snel herenigen na een operatie: dat zijn de dingen die voor mens en dier verschil kunnen maken. We voelen ons met het hele team echt betrokken, en dat werkt door in de relaties die we opbouwen met onze klanten en hun dieren.”

Dierenarts Bregje Muijlaert
Kim van Weerdenburg

Kim van Weerdenburg

Kim is de Benjamin in ons team en is bij ons begonnen als stagiair. Die stage beviel van beide kanten zo goed dat ze na haar opleiding bij ons is blijven plakken! Kim weet van aanpakken, is erg leergierig en hecht veel waarde aan een goed contact met de klant.

Kim:

“Mijn passie ligt bij de dieren, hoe leuk is het om dan daarin je werk te kunnen vinden! Ik ben opgegroeid met dieren en wilde hen als jong meisje al de beste zorg bieden. Nu kan ik vanuit mijn vak andere mensen helpen hún dieren de beste zorg te bieden! Ik vind het heel belangrijk om de tijd te kunnen nemen voor onze klanten en hun dieren. Die aandacht is een speerpunt bij Dierenarts Aan de Amstel en daarom ben ik heel blij onderdeel te mogen uitmaken van juist dit team.”

Kim werkt op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Jetske Verhulsdonck

Jetske is, ook voor mensen die haar voor het eerst ontmoeten, een geruststellende en warme persoonlijkheid met veel kennis van zaken. Zij begon haar carrière als paraveterinair al in 1997 en heeft dus inmiddels haar sporen verdiend in de diergeneeskundige wereld.

Jetske:

“Ik ben één van die geluksvogels die van haar passie haar beroep heeft kunnen maken. Het allerleukste aan mijn werk is de combinatie van het contact met mens en dier. Bij ons is er altijd tijd om zowel mens als dier in de watten te leggen, iets wat ik vreselijk graag doe. Als iedereen met een tevreden gevoel de deur uitgaat, is mijn dag geslaagd! Na al die jaren ga ik nog altijd met veel plezier naar mijn werk, ik kan me niet voorstellen ooit iets anders te doen.”

Jetske werkt op dinsdag en woensdag.

Jetske Verhulsdonck debestesterilisatie.nl
Maike van der Jagt

Maike van der Jagt

Maike werkt sinds september 2019 bij ons maar is al sinds 2005 gediplomeerd paraveterinair. Naast een bak aan ervaring, beschikt Maike over heel veel enthousiasme: voor haar vak, voor haar collega’s en voor de klanten en patiënten. Ze heeft bijzondere interesse in tandheelkunde en katten en is altijd vrolijk en geïnteresseerd. Met haar hoef je je geen moment te vervelen!

“Om maar meteen met de deur in huis te vallen: ik heb toch wel het leukste beroep wat er bestaat! Als klein meisje wilde ik al ‘iets met dieren doen’ en inmiddels doe ik dat al sinds 2005 met veel plezier. Ik hou van dieren in alle soorten en maten, maar heb een speciaal plekje in mijn hart voor de kat. Vooral hun specifieke verzorging en complexe gedrag vind ik ontzettend interessant. Bij Dierenarts Aan de Amstel staan tijd en aandacht voor klant en dier voorop en dat maakt het werken hier tot een feestje!”

Maike werkt op maandag en donderdag.

Pin It on Pinterest